Ajankohtaista / News

Dymaxin laajeneva UV-lamppuvalikoima saatavilla nyt Elgoodilta!

 Dymax

Amerikkalainen Dymax tuo uusia UV-kuivatuslamppuja markkinoille

Supertehokkaat Bluewave 200 ja QX-4 tuottavat noin 20W/cm2 valotehoa kohdistetusti pienelle alueelle. Mikäli tämä ei riitä, Dymaxilta löytyy vielä tehokkaampi valolähde, MX-150, joka tuottaa yli 40W/cm2.

QX-4 ja MX-150 ovat LED-valolähteellä varustettuja ja molempien ohjaimiin on yhdistettävissä 1-4kpl valolähteitä. LED-valolähteiden yksi lukuisista eduista monikanavaisissa järjestelmissä on se, että valoteho saadaan moninkertaistettua tietylle alueelle. Valokuidullinen Bluewave 200 taas joutuu jakamaan yhden valolähteen valotehon moninapaiselle kuidulle. Bluewave 200:n saa 1-4 napaisella valokuidulla.

Isomman alueen kattavat Flood-lamput ovat myös saatavilla metallihalidi- tai elohopeavalolähteellä, tai LED-valolähteellä varustettuna. LED-valolähteellä toteutettu versio tuottaa noin 4-kertaisen intensiteetin perinteiseen laajaspektriseen valolähteeseen verrattuna.

Dymaxin LED-valolähteellä toteutetut uutuudet

”MiniFlood” MX-250, kuivatusalueeltaan noin 50mm x 50mm, sekä viivamaisempi MX-275, joka tuottaa 5mm x 50mm kovetusalueen. Molemmat valolähteet ovat kehitetty ”modulaarisiksi”, eli niitä voidaan asentaa hyvin lähelle vierekkäin, jopa 1mm välein. Siten saadaan hallitusti valotettua isompia alueita kerrallaan. Kaikkiin MX-sarjan valolähteisiin voidaan käyttää samaa ohjainta. Ohjaimista löytyy kolme eri versiota: 1-, 2- tai 4-kanavainen. Jokainen LED-valolähde on myös saatavilla aallonpituuksille 365nm, 385nm sekä 405nm.

Tasaisimman tuotannon takaamiseksi UV-intensiteetti voidaan helposti mitata Dymaxin ACCU-CAL radiometrillä. ACCU-CAL radiometrejä löytyy sekä spottivaloille, että isomman alueen Flood-valoille.

Älä myöskään unohda laajaa valikoimaa erinomaisista UV-liimoista, sekä -lakoista!

Kysy lisää:

Timo Torvikoski, Tuotepäällikkö, +358 207 981 122, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Elgood Oy, Juurakkotie 5B, 01510 VANTAA, FINLAND | Tel. +358 (0)207 981 140 | info@elgood.fi